風流慢活

湯氏姐妹示範「高潮」

風流慢活

嗱! 咪怪小編亂作「有味」標題,我真係有嗰句講嗰句。事關最近人氣極高嘅「湯氏姐妹」湯洛雯同湯洛瑤齊齊為化妝品品牌 NARS 拍攝宣傳照,示範嘅正正係品牌皇牌胭脂 Orgasm (高潮)!!!

自從舊年二人首度以「姐妹檔」形式合作拍攝網上短片教大家「一秒變索女」後,妹妹 Cassandre 驚為天人,之後亦不時係 Instagram 大派「福利」! 今次呢對「世界級姐妹花」終於首度係幕前以破格性感形象上陣,難怪成功掀起「高潮」!

其實大家平時係湯洛雯同湯洛瑤個人社交網絡「欣賞」到嘅靚相,好大部份都係佢地互相為對方操刀拍攝。不過今次拍攝 NARS Orgasm 宣傳照要同時上陣,唯有交番俾專業攝影師負責。而雖然兩姊妹經常係網上互相鬥嘴,但實情係二人姊妹情深,好似拍攝當日,湯洛雯就力盡姐姐責任,照顧「零」拍攝經驗的樂瑤,更不時從旁指導妹妹如何擺 pose,有家姐指導下 Cass 果然好快交到貨! 二人利用以蜜桃紅調著名的 Orgasm 化妝品打造出紅粉緋緋妝容本已經讓人心動,再加佢地兩姐妹互搽護唇膏、用個化妝掃輕掃自己鎖骨、胸前等誘人動作,真係「小編不行了」!





R O X A N N E 湯 洛 雯(@roxannetong)分享的貼文 張貼

Cass 湯樂瑤(@cassandretong)分享的貼文 張貼

JMEN推薦