前衛嘻皮

新一年想食得健康、簡單又快捷!?

前衛嘻皮

無論你係之前 「密集式」嘅 Christmas Party、Annual Dinner 食到滯晒? 定純粹想係新一年食得更健康,但又唔想大費周章……Pret a Manger 都係解決早、午餐嘅不俗選擇,不過已經食到有啲悶? 試埋下面介紹嘅多款新食物先再講啦!

Pret A Manger 由 1 月 3 日地推出多款全新簡便健康選擇,包括有健康早餐、「招牌」簡便三文治同新推熱食。其中「黑醋雞肉牛油果三文治」係 Pret 美國之銷量冠軍三文治,今次特別引入香港,以意大利黑醋雞肉配以切片牛油果和羅勒葉,再以雜錦沙律菜點綴,好味又健康。另外,Pret 深受歡迎嘅 Macaroni Cheese 芝士通粉係新一年亦以兩款口味強勢回歸,不過配料就選用羽衣甘藍和椰菜花等健康又有「型」(養) 之蔬菜,再配以全新 Ditalini 通粉,口感細膩,與車打芝士白醬搭合得「絲絲」入扣,一眾「芝士控」絕對不能錯過! 







JMEN推薦