前衛嘻皮

著最新K-Swiss 過中秋

前衛嘻皮

Court Lite  (建議零售價HK$599)
SI-18 Trainer 3 Speckle  (建議零售價HK$699)
Court Pro II (建議零售價: HK$599)
Quilt Court  (建議零售價HK$999)

美國呢期巴之閉,啱啱就係奧運會攞左46面金牌,名列前茅! 來自花旗國的K-Swiss 都唔弱,出了一系列波鞋及便服鞋,梗有一款你鍾意! 

 

 

今次當然首推Quilt Court  啦! 一黑一白,任君選擇。再加橡膠鞋底,易衫無難道!

不得不提,呢款鞋係產自今屆歐洲國家盃冠軍葡萄牙,著住佢出家簡直應哂節! 

個性活潑的你,當然要着對Court Pro II 出街啦!Court Pro II超輕巧,再配上加鮮艷用色,完美展現你年輕活潑一面。

奧運會剛剛完結,想學吓選手跑下步? 買對SI-18 Trainer 3 Speckle  操下啦! 。

今季K-Swiss 最新系列中,我最喜愛的是Court Lite系列。五間間色係K-Swiss 最歷史悠久的設計。Court Lite 就將該設計再新包裝,配上以後踭內籠的間色點綴,做住佢出街,簡直型爆! 

JMEN推薦